Több, mint negyvenen vettek részt Bemutatkozó rendezvényünkön a Riadó utcában, a Magyar Antropozófiai Társaság székházában.

A programot Naszályi Nóra az Értéktárs Közösség Alapítvány kurátora nyitotta meg, aki a jövőbe tekintés fontosságára fordította a figyelmet.

Stverteczky Tímea alapító és kurátor a gyermekek nevelésén keresztül adott képet arról, hogy a jövőért a mában kell megdolgoznunk.
Bemutattuk az ideát, az Értéktárs Közösség tagjaiként miért tartjuk fontosnak  a híd megépítését a gazdasági és kulturális élet között és miként indítjuk útjára első értéktárs vállalkozásunkat, a Shterra Otthonteremtő Kft-t.

Stverteczky Zsolt ötletgazda és tulajdonos bemutatta a Shterra Home üzleti ötletét és megvalósítási koncepcióját, valamint felvázolta azt a jövőképet, mellyel megcéloztuk a nemzetközi piacra lépést.
Megismertük a Shterra másik ügyvezetőjét, Bubik Szabolcsot, aki frissen csatlakozott az ígéretes start-up tulajdonosi köréhez, és ismertette a cégbe való további befektetési lehetőséget.

Szabó Gábor a tulajdonosi csapat szakmai képviselőjeként egy életnagyságú fal-részleten mutatta meg nekünk az innovációt, mellyel a Shterra az otthonteremtést kívánja forradalmasítani.

Ezek után Ekler Dezső építész személyesen prezentálta azt a 3 típusú Shterra házat, melyet az Ekler dizájn megjelenített látvány tervein.

A szünet után a résztvevők 3 csoportban beszélgettek az előadókkal. Az ideáról, az Értéktárs Közösség Alapítvány terveiről és tevékenységéről cseréltek eszmét az egyik csoportban. A Shterra Home, mint üzleti ötlet és potenciál volt a témája egy másik csoportnak. A harmadik körben pedig konkrét szakmai kérdéseket tehettek fel az érdeklődők, illetve leendő megrendelők.

Nagyon jó hangulatban és lendületben zajlott az este, sok pozitív visszajelzést kapott az alapítói kör.