Küldetés

A gazdasági és kulturális szféra termékeny összekapcsolása, melynek segítségével az anyagi és szellemi javak intenzíven és közvetlenül áramolhatnak az emberi közösségekben.

Célok

Az Értéktárs Közösség társadalmi, környezeti és gazdasági kihívásokra előremutató és példaértékű megoldásokat kutató és fejlesztő szervezet, melynek fő célja egy szabad vállalkozási együttműködési modell megteremtése és működtetése, melyben az anyagi profit meghatározott része mindig a szellemi szférában működő szervezetek finanszírozását szolgálja, különös tekintettel azokra, amik maguk is innovatívak.

Célunk olyan iniciatívák (gazdasági és kulturális kezdeményezések) életre segítése, fejlesztése, melyek az életminőséget jelentős mértékben, fenntartható módon növelni képes, magas minőségű és széles körben elérhető anyagi és szellemi termékeket és szolgáltatásokat képesek előállítani.

Az Értéktárs Közösség további célja, hogy belső működésében példát mutasson egy emberközpontú, morális, szociálisan érzékeny, átlátható gazdasági vagy társadalmi szerveződési gyakorlatra, ahol a mindennapi munka az öröm forrása, melyet átsző az egymás iránti felelősségvállalás, testvériesség és önzetlenségre törekvés.

Tevékenység  

Az Alapítvány    
  • az Értéktárs Közösség építésén,
  • az úttörő, közösségi vállalkozási modellünk hatékony működésének kiépítésén,
  • a szükséges források előteremtéséhez kampányok szervezésén dolgozik,
  • valamint az értéktárs vállalkozások tevékenységét népszerűsíti. 

Értéktárs vállalkozásunk finanszírozásához keressük értéktárs befektetőinket, akikkel hosszú távon együtt tervezhetünk! 

Befektetői szándékod esetén kérjük, vedd fel Velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken!