Támogatási rendszer

Értéktárs finanszírozás

Vállalkozásaink finanszírozását olyan értéktárs adományozókkal és befektetőkkel összefogva képzeljük megvalósítani, akikkel szellemi céljainknak közös metszete van. Elgondolásunk szerint a kulturális szférát bárki támogathatja közvetlen adományozással is. Azonban ezt a pénzt megfelelő moralitású és egyben professzionálisan szervezett vállalkozásba fektetni nem csak anyagilag jelent többszörözött támogatási lehetőséget a kulturális célok megvalósulásához, hanem az emberi, szociális szinten és szellemi síkon is jelentős fejlődési lehetőséget rejt magában!

Az első ilyen vállalkozás a Shterra Otthonteremtő Kft., melyben egy emberközpontú, természetes építőanyagokból készülő, fenntartható készház rendszerrel jelenünk meg a piacon.

Értéktárs vállalkozásunk finanszírozásához keressük értéktárs befektetőinket, akikkel hosszú távon együtt tervezhetünk!

Befektetői szándékod esetén kérjük, vedd fel Velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken!

Értéktárs támogatás

Az Értéktárs Közösség Alapítvány küldetése 2018. tavaszán született meg, az alapítók önerőből kezdték el kidolgozni, felépíteni. Az elmúlt, közel 2 éves folyamatban a rendszeres önkéntes munka mellett számos értéktársi felajánlás és segítség érkezett, a jogi keretek kialakítása megtörtént, a vállalkozásfejlesztés elindult.  

Az Értéktárs Közösség Alapítvány céljainak megvalósítását és az értéktárs vállalkozásunkat a továbbiakban is a Közösség erejéből kívánjuk építeni! 

LEGYÉL A TÁMOGATÓNK, LEGYÉL AZ ÉRTÉKTÁRSUNK!

Támogatás küldése

1. Adomány adatai

2. Az adományozó adatai

3. ÁSZF elfogadása és feliratkozás

4. Fizetési mód kiválasztása